TV-Ohjelmat

TV-Ohjelmat

20.10.2014 11:07:01

Päivän ohjelmatietoja ei ole saatavilla
EmediateAd

TV-OHJELMAT :

Tänään ohjelmistossa

Isäpappa ja keltanokka (S) - Yle TV1
Yle TV1 (Suomi 1950, 70). O: Edvin Laine. N: Joel Rinne, Lasse Pöysti, Siiri Angerkoski, Eila Peitsalo. Komedia työhönsä uppoutuneesta kultakalatohtorista, jonka elämään astuu nainen. Mv.

+

Elokuva: Sisko tahtoisin jäädä (12) - Nelonen
Nelonen Marja Pyykön vahva esikoiselokuva on todentuntuinen tarina kiltin 15-vuotiaan Emilian (Ada Kukkonen) muuttumisesta ja kapinasta, joka saa yllättävän hurjia ilmenemismuotoja. Kun pikkusiskostaan säntillisesti huolehtiva Emilia tapaa 16-vuotiaan Siirin (Sara Melleri) kesäloman viimeisenä viikonloppuna, tyttöjen elämässä kääntyy uusi lehti. Uskaltava ja itsenäinen Siiri on kaikkea sitä mitä Emilia haluaisi olla. Tyttöjen ystävyys syvenee lähes riippuvuussuhteeksi, eikä heidän tekemisistään kohta määrää enää kukaan. Sara Mellerin rooli huomioitiin parhaan naissivuosan Jussi-palkinnolla. Pääosissa: Ada Kukkonen, Sara Melleri, Seppo Pääkkönen, Anna-Leena Uotila, Kristiina Halttu. Ohjaus: Marja Pyykkö. (107) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

+

Intelligence - Agentti 2.0 - FOX
FOX Osa 9. Ateena-lista. Jin Cong pakenee vankilasta ja aiheuttaa Gabrielille muistinmenetyksen sirun kautta. Amerikkalainen toimintasarja.

+

Pomo keittiössä - TV5
TV5 Buddy on välimerellisissä tunnelmissa. Keittiössä valmistuu suolakuoressa kypsytettyä meriahventa, sahramilla maustettua paellaa ja vihreistä pavuista tehtyä salaattia. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)

+

Kiiltokuvia (7) - MTV3
MTV3 Osa 6. Ikuinen liitto?. Lilin ja Shotan sisaruus on koetuksella, kun vanha mustasukkaisuus nostaa päätään. Soile joutuu syöksykierteeseen. Lili joutuu salailemaan tekosiaan kaikilta. Mikon onni on lyhytaikainen.

+

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay! - JIM
JIM Kausi 4. Jakso 9/13. Pikajuoksija-lääkärin Kingston Café. Olympiapikajuoksija ja lääkäri Una Morris uhkuu tahdonvoimaa, mutta hänen jamaikalaisravintolassaan on jotain pahasti vialla. Ankara ja pikkutarkka ote ravintolasta ei auta, kun ruoka ei maita asiakkaille. Una antaa Ramsaylle tiukan vastuksen mutta suostuu lopulta ottamaan apua vastaan. Amerikkalainen sarja. (43)

+

KANAVAT :

Mukana olevat kanavat