TV-Ohjelmat

TV-Ohjelmat

31.01.2015 15:03:32

EmediateAd

TV-OHJELMAT :

Tänään ohjelmistossa

Yli aidan (7) - MTV3
MTV3 Shrekin, Madagascarin ja Kung Fu Pandan tekijöiden mainiossa animaatioseikkailussa veijarimainen pesukarhu RJ joutuu pulaan käytyään talviunilta heräilevän Vincent-karhun eväskätköllä. RJ vannoo korvaavansa muonat hetimmiten ja lähtee ryöstöretkelle lähiöön. Avukseen hän värvää lähimetsän hyväuskoiset pikkueläimet, joille ihmisten maailma on vieras ja pelottava. Lupaus herkuista saa ne kuitenkin mukaan juoneen, ja huima seikkailu pihatonttujen koristamassa roskaruokakeitaassa voi alkaa. Suomeksi puhutun elokuvan eläimiä tulkitsevat Santeri Kinnunen, Esko Salminen, Antti Pääkkönen, Rinna Paatso ja Petri Hanttu. Ohjaus: Tim Johnson ja Karey Kirkpatrick, USA 2006 (83).

+

Johan Falk 2 - aseveljet (16) - MTV3
MTV3 Erikoisyksikkö GSI yrittää ostaa gangstereilta rynnäkkökiväärejä. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja yhtäkkiä kaupankäynnin säännöt muuttuvatkin täysin. Paljastuu, että joku haluaa asekuorman, joka riittäisi pieneen sotaan. Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen siirrettävä vanki yritetään vapauttaa ylivoimaisella tulivoimalla ja poliisi pistää hanttiin kaikin mahdollisin keinoin. Ohjaus: Anders Nilsson, Ruotsi 2009 (93). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Joel Kinnaman, Meliz Karlge.

+

Elokuva: Surveillance (16) - Nelonen
Nelonen (Surveillance/USA-Saksa-Kanada 2008). David Lynchin tyttären Jennifer Lynchin toinen pitkä elokuva on arvoituksellinen trilleri, joka käynnistyy Santa Fen autiomaassa tapahtuneesta raaasta teloituksesta. Paikalle saapuvat FBI-agentit Hallaway (Bill Pullman) ja Anderson (Julia Ormond) ryhtyvät kuulustelemaan silminnäkijöitä. Pian alkaa vaikuttaa siltä, että jokaisella kuulusteltavalla on jotain salattavaa. Pääosissa: Bill Pullma, Julia Ormond, Ryan Simpkins, Pell James, French Stewart, Kent Harper, Cheri Oteri, Michael Ironside. Ohjaus: Jennifer Chambers Lynch. (93)

+

Muodin huipulle Allstars - AVA
AVA Pue Miss Piggy cocktailmekkoon! . Asiakkaana on legendaarinen televisiopersoonallisuus Miss Piggy. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda hänelle näyttävä cocktailmekko. Budjetti on 150 dollaria ja aikaa yksi päivä. Eräs vaate muistuttaa enemmän yöpaitaa kuin cocktailasua. Niin ei saisi olla, sillä supertähti Piggyn mekko on tarkoitettu Muppet-elokuvan promootiotilaisuuksia varten. Eräs toinen vaate saattaa tuomareiden mielestä olla keskivertonaiselle vähän vaikea. Miss Piggy huomauttaa, että hänhän ei siis ole mikään keskivertonainen. Yhden pinkkiunelman poviosuus arveluttaa, koska rinnat eivät ehkä pysyisi siellä lappujen takana. Mitä sanoo asiakas itse? Käyttääkö hän myös hattuja? Kyllä, mutta edustustilaisuuksien jälkeen hän keksii niille kotonaan uusia käyttötarkoituksia. Jury: Georgina Chapman, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: Muppett-karaktääri Miss Piggy ja vaatesuunnittelija Eric Daman (Sex and the City, Gossip Girl). Mentori: Joanna Coles. - Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off. Uusinta.

+

Turvassa (12) - Nelonen Prime
Nelonen Prime (Touching Home/USA 2010). Ed Harris on syvältä koskettavassa, tosipohjaisessa draamassa Pohjois-Kaliforniassa autossa asuva Charlie Winston, jonka pojat Clint (Noah Miller) ja Lane (Logan Miller) haaveilevat baseball-tähteydestä ja tekevät kaikkensa saavuttaakseen unelmansa. Ankeista oloista ponnistaminen tuntuu toisinaan lähes ylivoimaisen haastavalta, eikä poikiaan rakastava mutta heidän luottamuksensa arvoiseksi harvoin osoittautuva alkoholisti-isä tee selviytymisestä yhtään helpompaa. Pääosissa: Ed Harris, Logan Miller, Noah Miller, Brad Dourif, Robert Forster, Ishiah Benben. Ohjaus: Logan Miller, Noah Miller. (107)

+

Sketsiä! (S) - Nelonen Nappula
Nelonen Nappula Kausi 2. Jakso 3/26. Lasten omassa sketsisarjassa erilaiset, hauskat hahmot naurattavat heidän kohelluksillaan. (11)

+

KANAVAT :

Mukana olevat kanavat