TV-Ohjelmat

TV-Ohjelmat

04.10.2015 06:11:29

Päivän ohjelmatietoja ei ole saatavilla
Päivän ohjelmatietoja ei ole saatavilla
Päivän ohjelmatietoja ei ole saatavilla

TV-OHJELMAT :

Tänään ohjelmistossa

Elokuva: RED (12) - Nelonen
Nelonen Toimintakomedia, jossa ex-CIA-agenttia syytetään murhasta. On aika kasata kokoon vanha tehoryhmä ja ryhtyä vastaiskuun. Pääosissa: Bruce Willis, Morgan Freeman, Helen Mirren, Karl Urban, Mary-Louise Parker, John Malkovich. Ohjaus: Robert Schwentke. (106)

+

Äitien sota - Liv
Liv Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42)

+

Paul O’Grady – rakkaudesta koiriin - Nelonen
Nelonen Kausi 2. Jakso 1/8. Puolikuntoinen bulldoggi. Paul tapaa bulldoggi Frankien, jolla on ajoittain suuria vaikeuksia liikuttaa takajalkojaan. Koira varastaa oitis miehen sydämen, mutta onko sen mystinen vaiva ohimenevä? Paul tutustuu myös englanninmastiffiin nimeltään King, jolla on kiusallinen vaiva, joka ei ole eduksi adoptiomarkkinoilla. Dokumentti. (22)

+

Toisen maailmansodan rohkeimmat iskut (7) - Nelonen Maailma
Nelonen Maailma Kausi 1. Jakso 6/6. Kommandoisku pohjoiseen. Brittien kommandojoukot saivat ensimmäisen todellisen tulikasteensa miehitettyyn Norjaan tehdyssä hyökkäyksessä, jonka tarkoitus oli vetää saksalaisjoukkoja pois tärkeämmiltä rintamilta. Dokumenttisarja. (23)

+

Suuren pakoretken tilinteko (12) - Nelonen Maailma
Nelonen Maailma Suuren pakoretken tilinteko. Keväällä 1944 natsien Stalag Luft III -vankileiriltä pakeni 76 liittoutuneiden miestä. Gestapo metsästi karkureita ympäri Saksaa ja murhasi heitä kylmäverisesti vastoin Geneven sopimusta. Frank McKenna johti sodan jälkeen tutkijaryhmää, jonka tavoitteena oli jäljittää murhista vastuussa olevat natsit ja tuoda heidät oikeuden eteen. Dokumentti. (47)

+

Comanche Moon (16) - Nelonen
Nelonen Kausi 1. Jakso 4/6. Kun McCrae ja Call toteavat, että on mahdotonta toimittaa Ahumadolle tuhat nautaa vastineeksi kapteeni Scullin vapauttamisesta, he päättävät yrittää vapauttaa tämän itse. He saavat myös Richard Kingiltä houkuttelevan tarjouksen ryhtyä karjatilallisiksi Lonesome Doven maisemissa. Amerikkalainen draamasarja. (48)

+

KANAVAT :

Mukana olevat kanavat

Ilkka.fi :

Uusimmat uutiset